Omuleti de zapada

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2009 | 6542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • Pt umplutura:
  • 100 gr brinza telemea rasa
  • 25 gr unt
  • 2 fire ceapa verde
  • marar
  • piper
  • sare
  • 4-5 masline de ornat
  • 1/4 ardei gras rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omuleti de zapada:

Se fierb ouale tari. Se taie la la baza si se scoate galbenusul. Se mixeaza umplutura din ingredientele de mai sus, apoi se pune aceasta in locul galbenusului.

Se taie ouale in partea ascutita pentru a se face capul omuletului de zapada. Se pun ochii din masline, nasul din gogosar rosu si palarioara tot din masline.

Maturica se face din marar verde sau patrunjel.

TIPS-URI

1

Din aceeasi umplutura se pot face si ciupercute, doar ca in locul capului omuletului punem jumatati de rosie, curatate in interior

Daca ti-a placut reteta noastra "Omuleti de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

27.12.2009, 20:48

ce frumos te-ai jucat ,arta,adevarata

Bunica 1

29.12.2009, 21:00

Ce multa rabdare au bunicutele ! Foarte frumoase ! Pentru o masa festiva platoul este super decorat

valentinalaur 1

31.12.2009, 10:22

bravo!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci